Sunday, January 31, 2010

Bukan kerana kecewa.. bukan sebab bermusuhan apatah lagi mahu 'buang' tp kerana 'takdir & waktu' telah buat keadaan begitu.. Entah dimana silap dan salah langkah atau sudah ketentuan tuhan menguji?? Xda sapa salah.. bila yg silap itu dtg daripada aku sendiri...

Dengan tamat.. sudah.. selesai atau habis sbnrnya adalah permulaan utk sebuah kehidupan yg baru... permulaan dgn teladan kisah lama dan menjadi iktibar sepanjang hayat. Bolehkah?? mampukah aku utk mulakan langkah baru nii..??

Azam dan kekuatan perlu ada utk tu.. bagaimana nk mulakan sesuatu yg berakhir dgn keadaan yg baik tnpa dendam atau kecewa? Akhirnya arini, 31hb Januari 2010....2009 telah 31 hari berlalu pergi dan masih ada sisa baki kemesraan dulu yg masih lekat dihati.. sedikit demi sedikit dan semakin jauh dan aku dapat rasa ia akan pudar...mungkinkah??? Biarlah muncul 'keajaiban' dlm mengharungi masa depan yg menanti... patut atau tidak, benar atau betul ka apa yg aku buat?? sumanya jd serba x kena... serba salah.

...bagaimana selesanya ia bermula, semoga selesa juga ianya berakhir walaupun sbnrnya sukar untuk aku...!!

2 comments:

{akudakjaat} said...

suratan atau kebetulan..che wah....ha3

Mr_Aries said...

teruskan tersenyum bro, skadar memotivasikan diri sendiri, walau aku taktau pasal apa, all da best. cause it's a nice day to be alive.